Voorstelling: Als jij er bent – Try-out

Op zondag 12 mei speelt Gijs in theater Pepijn, Den Haag, de eerste try-out van z’n avondvullende liedjesprogramma ‘Als jij er bent’. Aanvang 16:30.

Check de website: Reserveren

Sfeervolle pianoliedjes over de liefde en nog meer ellende.

In zijn liedjes is Gijs vaak op weg ergens naartoe. Hij is op zoek. Naar mooie vrouwen bijvoorbeeld. Of liefde. Of naar mensen die hem misschien kunnen vertellen wat hij het beste kan doen. Gijs is onderweg, maar is bang om te verdwalen. Toch zet hij, gezeten achter de piano, zijn omzwervingen voort. Tijdens zijn zoektocht vertelt hij over zijn oude buurt, voorbije liefdes, hanggroepjongeren en zijn krankzinnige buurman. Krankzinnig ten gevolge van de liefde, vermoedt Gijs. Of andere ellende.

De jury van het AKF 2011 schreef over Gijs het volgende:

“Hier staat een talent met grote mogelijkheden. Een jongen die zichzelf fraai, zonder franje, begeleidt op de piano en met het openingslied “Ik moet bij jou zijn” direct laat horen een intelligent en creatief liedschrijver te zijn en een goede zanger met een fraaie trilling in de stem. Zijn prachtig slotlied (“Als jij er bent”) is een tweede bewijs daarvan. Ze ontroeren beiden, terwijl ook de andere liedjes juweeltjes van zinnen in zich hebben.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *