Voorstelling: BRAAM

BRAAM FlyerGijs speelt in september in de voorstelling BRAAM van Vers Vlees Producties.

Twee mannen leven in een gelijke ruimte naast elkaar, maar hebben elkaar nog nooit opgemerkt. Alle handelingen zijn onbewust op elkaar afgestemd, zodat zij als een geoliede machine hun dagen slijten. Totdat de een bij toeval de ander ontdekt en doorkrijgt hoe hun levens met elkaar vervlochten zijn. Er ontvouwt zich een klein avontuur waarin herkenning en vervreemding elkaar in een hoog tempo afwisselen.
Soms beïnvloed je iemands leven zonder ook maar op de hoogte te zijn van de ander zijn bestaan. Zo ook in het verhaal van BRAAM.

Vers Vlees producties, is een initiatief van theatermakers Geertje Geurtsen en Milena Cnoops. Zij richten zich op het maken van theatervoorstellingen die ontstaan vanuit beeld en locatie. Binnen het maakproces werken zij samen met verschillende disciplines, zoals kunstenaars, muzikanten, dramaturgen, dansers en acteurs, hierdoor het grensgebied tussen beeldende kunst en theater overschrijdend.
Met hun voorstelling ELLUS wonnen ze vorig jaar tijdens het Amsterdam Fringe Festival de publieksprijs.

Speellijst:
Zo 2 september 20:30 (première)
Ma 3 september 17:30
Di 4 september 20:30
Za 8 september 17:30
Zo 9 september 20:30

Tickets: www.amsterdamfringefestival.nl

http://www.amsterdamfringefestival.nl/fringe/programma/fringe-2012/braam.aspx

Een greep uit de pers: ‘Ellus’ is een voorstelling van theatermakers Geertje Geurtsen en Milena Cnoops, het duo dat schuilgaat achter Vers Vlees producties. Ze vertellen op knappe wijze hun verhaal in eigen stijl en met een multidisciplinaire aanpak. Het levert een intiem en beetje raadselachtig geheel op. Vers Vlees producties ontwikkelt een nieuwe theatertaal die wars is van conventie. Hopelijk horen we meer van dit duo dat een verfrissende wind laat waaien over de Nederlandse theaterfestivals. Een duo om in de gaten te houden! (Theaterjournaal)

Aan BRAAM werken mee: Milena Cnoops & Geertje Geurtsen (concept, ontwikkeling & vormgeving) Thijs Bloothoofd & Gijs Geurtsen (spel) Job Vermin (muziek) Elisabeth Boor (eindregie) Machiel Pleijsier (grafisch vormgeving) Nina Lahocsinszky (productie)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *