Depressiegala

DepressiegalaIn januari zong June Noa de ballad ‘Take Off My Coat’ op het eerste depressiegala van de wereld. Zij werd begeleid door Gijs op vleugel en Rob Doornekamp op gitaar.

Het was een grote stap voor June Noa, die ruim een jaar niet had opgetreden als gevolg van depressies en angsten. Het lied ‘Take Off My Coat’ gaat over haar worsteling met juist die angst om het leven zonder medicijnen tegemoet te treden.

Er waren optredens van onder meer Wende Snijders, Mike Bodde, Karin Bloemen, Marjolein van Kooten, Javier Guzman en Maarten Engeltjes. Het was een indrukwekkende avond.

‘Het depressiegala is een uniek initiatief geïnitieerd  door twee psychiaters, Esther van Fenema en Bram Bakker, en een professionele behartiger van patientenbelangen, Mariëlle Horsting. Depressie is een ziekte die 1 op de 10 mannen en 1 op de 5 vrouwen ergens in het leven treft en op dit moment lijdt ruim een half miljoen Nederlanders aan een depressie! Bijna iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die getroffen is door een depressie.’ 

Check de link voor meer info:

Depressiegala


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *