Hoezo Kleinkunst

Gijs is in april te gast in de voorstellingsreeks “Hoezo Kleinkunst”, ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Samen met Yora Rienstra (winnaar 2009) speelt hij op donderdag 26 april in Theater Bellevue, Amsterdam.

Reserveren via deze link: Theater Bellevue

Of via: 020 530 53 01

Of via: www.theaterbellevue.nl

Aanvang: 20:30

De jury van het AKF 2011 schreef over Gijs het volgende:

“Hier staat een talent met grote mogelijkheden. Een jongen die zichzelf fraai, zonder franje, begeleidt op de piano en met het openingslied “Ik moet bij jou zijn” direct laat horen een intelligent en creatief liedschrijver te zijn en een goede zanger met een fraaie trilling in de stem. Zijn prachtig slotlied (“Als jij er bent”) is een tweede bewijs daarvan. Ze ontroeren beiden, terwijl ook de andere liedjes juweeltjes van zinnen in zich hebben.”

Hieronder wat meer info:

“Van 17 t/m 28 april duikt het Amsterdams Kleinkunst Festival de geschiedenis in van het festival en van Klein Bellevue met de voorstellingsreeks ‘Hoezo Kleinkunst?’. Vele kleinkunstenaars passeerden tijdens de eerste selectierondes voor het Concours om de Wim Sonneveldprijs. Tien avonden spelen oud deelnemers in Klein Bellevue weer op de plek waar het allemaal begon en introduceren zij nu allen een nieuw talent. Presentatie van deze voorstellingsreeks is in handen van gastheer en theaterrecensent Ruud Buurman.

Iedere avond van de serie ‘Hoezo Kleinkunst?’ zal theaterrecensent Ruud Buurman een nagesprek voeren met de artiesten en hun publiek.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *